С И Н Д И К A Л Н А   О Р Г А Н И З А Ц И Ј А
EЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА

+387 65 002 003 (218)
sindikat@elektrobijeljina.com
×

Најлакши начин да искористите погодности туристичких ваучера Министарства трговине и туризма РС је да изаберете неки од фантастичних аранжмана HAPPY TRAVL-а и све остало је наша брига. Ми ћемо Вам попунити апликацију и омогућити да реализујете туристички ваучер од 100 KМ на програмима које смо креирари баш по Вашим жељама.

Сви програми укључују организован превоз, смјештај у најатрактивнијим хотелима Републике Српске и гарантују ново незаборавно искуство одмора и релаксације.

Ако већ околности не дозвољавају одлазак у неку страну дестинацију, нема разлога да љето не проведемо у најпријатним и најљепшим мјестима које наша земља има. Срце ће бити пуно, тијело одморно, а душа задовољна.

У кампањи Доживи Српску припремили смо програме путовања за:

Наравно, ако Вам одговарају неки други термини, други хотели, дестинације или желите аранжман са сопственим превозом -  нашу комплетну понуду можете погледати ОВЂЕ. Ми Вам као и свих ових година стојимо на услузи.

За резервације и све информације дођите у агенцију HAPPY TRAVEL у Бијељини, Меше Селимовића 23а или позовите на телефоне:
+387 55 227 310
+387 55 227 311

 

Срећан пут жели Вам Ваша агенција HAPPY TRAVEL!

Последње вијести

Чланови Синдиката имају могућност куповине на рате.
Молба за исплату једнократне новчане помоћи.
Молба за кориштење синдикалног аута за превоз радника
Документи који су неопходни за функционисање синдикалне организације.
Синдикална организација "Електро-Бијељина" © 2018
Powered by limun.co