С И Н Д И К A Л Н А   О Р Г А Н И З А Ц И Ј А
EЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА

+387 65 002 003 (218)
sindikat@elektrobijeljina.com
×

ДАН 1: 17.02.2022 (ЧЕТВРТАК)
Полазак из Бијељине у вечерњим часовима са паркинга Саборне цркве. Вожња преко Требиња до Игала са успутним паузама према потреби групе.

ДАН 2: 18.02.2022 (ПЕТАК)
Долазак у Игало у јутарњим сатима. Рани check-in  у хотел Институт др Симо Милошевић око 10:00h. Слободно вријеме за обилазак града и уживање у хотелским садржајима.  Вечера и одлазак на забавни дио у 19h ОТВАРАЊЕ 53. ПРАЗНИКА МИМОЗЕ, а у 21h Концерт: НЕДА УКРАДЕН. Повратак у хотел. Вечера. Ноћење

Дан 3: 19.02.2022 (СУБОТА)
Доручак. Слободно вријеме. Одлазак на самостални обилазак манифестације – Фешта од мимозе, рибе и вина. Дуж херцегновске ривијере од 10 сати учествују: Градска музика, Мјесна музика Ђеновић, Мажоретке, тромбоњери, Клапа Стари капетан…
Слободно вријеме за шетање и уживање крај мора. Вечера. У 21:00h маскенбал у институту Др Симо Милошевић. Наступају: Егзодус, Горан Каран, Градска музика и Мажоретке. Ноћење.

ДАН 4: 20.02.2022 ( НЕДЈЕЉА )
Доручак. Напуштање соба и полазак за Бијељину. Обилазак успутним задржавањем у Требињу  и посјета Манастиру Херцеговачка Грачаница. Долазак кући у касним вечерњим сатима.

ЦИЈЕНА АРАНЖМАНА: 239КМ

АРАНЖМАН ОБУХВАТА:
•    два ноћења на бази полупансиона “Инст. Симо Милошевић” II фаза у 1/2 и 1/3 собама;
•    превоз мини бусом или аутобусом – у зависности од броја пријављених;
•    пратиоца групе током путовања;
•    боравишне таксе

АРАНЖМАН НЕ ОБУХВАТА:
•    Индивидуалне трошкове
•    улазнице за маскенбал

Посебна напомена везана за COVID 19
• За ово путовање важе све препоруке у вези са COVID-19. До датума поласка на путовање могуће су промјене услова путовања у складу са препорукама надлежних институција у БиХ и иностранству односно транзитних територија и земље у којој се налази коначна дестинација из програма путовања. У случају да прописи везани уз пандемију не дозвољавају да се путовање несметано реализује агенција задржава право промјене термина реализације путовања.
Тренутни услови: 1) да су потпуно вакцинисани са прописаним бројем доза вакцине против новог коронавируса  прије уласка у Црну Гору, који је издат од овлашћене здравствене установе и да од примања посљедње дозе вакцине није прошло дуже од шест мјесеци; 2) негативног резултата PCR теста на нови коронавирус, који је издат од регистроване лабораторије и није старији од 72 часа; 3) позитивног резултата PCR теста на нови коронавирус, који је издат од регистроване лабораторије и који је старији од 10 дана, а није старији од шест мјесеци од дана издавања резултата овог теста; или  4) негативног резултата брзог антигенског теста на нови коронавирус, који је издат од регистроване лабораторије и није старији од 48 часова.

Уз овај програм важе Општи услови путовања Агенције *HAPPY TRAVEL*
Лиценца Министарства трговине и туризма 14.07-325-631/18 од 03.07.2018.
Срећан пут и пријатан боравак жели Вам ’HAPPY TRAVEL’!

Чланови Синдиката имају могућност куповине на рате.
Молба за исплату једнократне новчане помоћи.
Молба за кориштење синдикалног аута за превоз радника
Документи који су неопходни за функционисање синдикалне организације.
Синдикална организација "Електро-Бијељина" © 2018
Powered by limun.co