С И Н Д И К A Л Н А   О Р Г А Н И З А Ц И Ј А
EЛЕКТРО-БИЈЕЉИНА

+387 65 002 003 (218)
sindikat@elektrobijeljina.com
×

У Вишеграду је, 24.05.2019.године, одржана сједница Одбора синдиката Електроприврде Републике Српске.

 

 

На тој сједници су усвојени сљедећи закључци и одлуке:

  1. Кроз дискусије предсједника синдикалних организација,на тему: “Стање по зависним предузећима”,мозе се констатовати велика забринутост радника око опсатнка Електропривреде Републике Српске.
  2. Најављењо је, у елекктродистрибутивним предузећима, одвајање снадбијевање,наплата. Није дефинисано како то учинити и шта то значи за садашња зависна предузећа.
  3. Производна предузећа су у изузетно тешкој ситуацији. Неизвјесност датума покретања ХЕТ-а, лоше стање у рудницима и термоелектранама, још више усложњава стање у ЕРС-у.
  4. Одбор синдиката Електропривреде Републике Српске захтијева од Управе МХ ЕРС-а што прије састанак како би предсједници синдиката могли добити информације из прве руке од Управе, како би могли на терену да информишу чланство.
  5. Извјештај предсједнице актива жена и омладине око акције дођеле помоћи мајкама са троје и више ђеце и самохраним мајкама и осталим активностима по зависним предузећима је прихваћен. Предсједница Актива је одржала сједницу Актива и објавиће у свом извјештају које су одлуке и закључци са те сједнице.
  6. Припреме за Двадесете- јубиларне сусрете радника Електропривреде Републике Српске теку по плану.

Одбор синдиката ЕРС-а је донио Одлуку да за јубилеј додијеле три плакете.

Одбор синдиката ЕРС-а је задужио предсједнике да одрже у својим зависним предузећима састанке са спортистима и посматрачима и упозоре их на коректно понашање и фер игру.

Чланови Синдиката имају могућност куповине на рате.
Молба за исплату једнократне новчане помоћи.
Молба за кориштење синдикалног аута за превоз радника
Документи који су неопходни за функционисање синдикалне организације.
Синдикална организација "Електро-Бијељина" © 2018
Powered by limun.co